Altijd nieuwsgierig

naar onbekende werelden

Projecten kopie.jpg

Ik ben…

  • Nieuwsgierig naar onbekende werelden.

  • Leergierig en opzoek naar kansen om mezelf te ontwikkelen.

  • Volhardend als ik een doel voor ogen heb.

  • Altijd opzoek naar het leggen van waardevolle verbindingen binnen mijn netwerk.

  • Op mijn gemak als ik een gevoel van overzicht heb.

Vijf jaar geleden ging ik opzoek naar een nieuwe baan waar ik al deze eigenschappen van mijzelf in kwijt kon. Ik had net een studie Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond en vijf jaar werkervaring bij een lobbyclub voor ondernemers in Den Haag. Alleen had ik bij geen van deze richtingen het gevoel dat daar op dat moment mijn volgende stap in mijn werkende leven lag.

Ik besloot op onderzoek uit te gaan in nieuwe werelden en zoveel mogelijk dingen aan te grijpen waarin ik de bovengenoemde eigenschappen de ruimte kon geven. Het startpunt van deze ontdekkingstocht was het Permanent Beta Festival, een plek waar het open source principe ter plekke wordt toegepast. Het festival bestaat uit wat de deelnemers inbrengen.

De keuze om deel te nemen aan dit festival heeft mijn leven op een belangrijke manier beïnvloed. Van deelnemer werd ik voor ik het wist onderdeel van het organiserende team en hielp ik Permanent Beta door het jaar heen ook met het organiseren van andere kleinere events.

Na een jaar fulltime community builder en event producent van Permanent Beta te zijn geweest besloot ik daarnaast voor mijzelf te beginnen. Ik ben nog steeds betrokken bij Permanent Beta maar de afgelopen twee jaar ben ik vooral bezig met opdrachten als zelfstandig event producent of projectmanager. Hierbij gebruik ik zeker de kennis en inzichten waarmee ik door Permanent Beta verrijkt ben.